Папір пергаментний 100Мх28см Коричневий не силіконизований

- В наявності
- Код: SC0821
180 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (66) 897-07-99Менеджер Анна
Папір для випічки (або пергамент) - самий популярний аксесуар на кухні кожної господині.
Використовують папір самими різними способами – найпоширеніший: її кладуть на деко, щоб зберегти його чистим під час випікання. Завдяки такому настилу кондитерський виріб не прилипає до поверхні і добре знімається. Таку папір застосовують і в процесі приготування холодних десертів, для розкачування пісочного тіста або для підігріву їжі в НВЧ-печі.
Пергамент для випікання - дуже корисне пристосування в процесі приготування багатьох страв. Без нього просто не обійтися в харчовій промисловості та суміжних областях.
Переваги пергаментного паперу
Серед головних достоїнств пергаментного паперу:
- Простота в використанні;
- Економія часу за підтримання чистоти робочої поверхні
- Збереження смакових якостей їжі;
- Економічний витрата: рулон можна використовувати тривалий час;
- Доступна вартість: ціна паперу для запікання дуже демократична і доступна всім;
- Екологічність і безпека. Як правило, пергаментний папір для випічки виконується з натуральної целюлози, що забезпечує натуральність продукту.
Основні різновиди паперу для випікання
Папір для запікання буває наступних видів:
- Підпергамент: використовується для зберігання кулінарних продуктів, що містять невелику кількість жиру. Його абсолютно не можна використовувати для випікання, так як під час нагрівання папір починає виділяти небезпечні речовини для здоров'я людини;
- Пергамент: він володіє високою термостійкістю, а значить найкращим чином підходить для випічки. Такий аркуш паперу можна змастити невеликою кількість жиру, щоб кондитерський виріб не прилипло. Хороший пергамент можна використовувати 2-3 рази, що економічно вигідно.
- Силіконова папір для випікання: на відміну від звичайного пергаменту цей папір можна застосовувати до 4-х разів;
- Силіконізований пергамент: являє собою аркуш зі спеціальною полімерною просоченням. При його застосуванні можна обійтися без використання олії, при цьому випічка абсолютно не прилипне. Він на 100% захищає форму від попадання жиру і володіє довгим терміном служби: застосування одного аркуша можливо в середньому до 8 разів. На сьогоднішній момент це кращий продукт з існуючих на ринку.
Будьте внимательные, приобретая пергамент. В мире существует не так много компаний (фабрик), которые производят бумагу для выпечки высокого качества. Как правило, производится подпергамент, который своими свойствами существенно уступает настоящему пергаменту.
Чтобы не стать жертвой обмана и не купить некачественный товар, обратите внимание на внешний вид изделия. Настоящий пергамент только белого цвета, а при попадании воды он не размокает, а наоборот становится ещё более прочным и приобретает эластичность.
Где применяют пергамент для выпечки?
Как уже отмечалось, бумага для выпечки в духовке используется в качестве застила противня, чтобы пища не пригорала и не прилипала к металлической поверхности. Ее можно использовать в качестве трафарета для украшения тортов и пирожных.
Также пергамент для выпечки – отличное приспособление на кухне, способное заменить кондитерскую доску для раскатывания теста или служить в качестве посуды для разогрева еды в микроволновке.
Основні | |
---|---|
Тип | Папір для випікання |
Колір | Коричневий |
- Ціна: 180 ₴